Listo de diskutaj forumoj
Vi ne rajtas afiŝi mesaĝojn en ĉi tiu forumo. La minimuma necesa nivelo de la membreco por afiŝi mesaĝojn en ĉi tiu forumo estas Brain-Peono.
even if the rules makes sense, I thought it was different before. However, by looking at my previous games, I cannot find a counter example, so I must be mistaking. Thanks
Parachute Checkers (mangue vs. joshi tm) after 11th move of black. Why am I forced to take 2 pawns with my Queen? I cannot play f8-a3 and I do not understand why. Did the rule changed?
(kaŝi) Atendante vian vicon, klaku "ŝanĝi" apud la vorto "Reŝarĝi" sur la ĉefpaĝo, poste ŝanĝu "Regenera periodo ..." al ekz. 30 sekundoj por ke via vico estu montrata pli rapide. (Servant) (Montri ĉiujn konsilojn)