Lista keskustelualueista
Sinulla ei ole oikeutta kirjoittaa tälle alueelle. Tälle alueelle kirjoittamiseen vaadittu minimi jäsenyystaso on Brain-Sotilas.
AbigailII: "A queen can make long jumps (over more empty squares) but must land just on the next square after the captured piece." - I think it's clear enough, isn't it? It's an excerpt from the full rules.
(piilota) Jos haluat löytää lisätietoja jostakin pelistä, voit katsoa löytyisikö linkit-osiosta mitään mielenkiintoista. (pauloaguia) (näytä kaikki vinkit)