Förteckning över diskussionsforum
Du har inte tillstånd att skriva på denna sida. Lägsta nivå på medlemskap för att kunna skriva i detta forum är Brain Bonde.
Fencer: Prosim ta v pravidlach Atomoveho sachu sa nepise ze hrac sa nemusi branit sachovaniu inou figurkou, alebo je tam chyba. Pri mojej hre zo Silent Bomber som mu dal sach strelcom, on sa neuhol ale damou ma vyhodil do luftu. Nie toho strelca, pricom zostal stale v sachu aj ked sa hra skoncila. (ID hry 24809) Prosim o vysvetlenie. Dakujem.
(dölj) Du kan skicka ett meddelande till dina vänner, med bara ett klick, genom att lägga in dem på din lista över Vänner, och sedan klicka på det lilla kuvertet vid deras namn. (pauloaguia) (Visa alla tips)