Потребителско име: Парола:
Регистрация на нов потребител
Отговорник: Fencer 
 BrainKing.cz

Klub pro všechny, kteří se zajímají o BrainKing samotný, jeho strukturu, vlastnosti a budoucnost.




Списък с дискусии
Режим: Всеки може да публикува
Търси сред публикуваното:  

21. януари 2007, 11:25:12
Peca 
Относно: Recyklované čachy
Променен от Peca (21. януари 2007, 11:57:27)
Zajímalo by mně, jak funguje rošáda? Chtěl jsem si králem vyhodit věž a ono to udělalo rošádu. To klasickým pravidlům neodpovídá. Nejedná se o bug? Recyklované šachy (Peca vs. Pason69)
Teď koukám, že to asi bude bug, protože mám najednou 3 věže :-)

Дата и час
Приятели на линия
Любими дискусии
Дружества
Подсказка на деня
Copyright © 2002 - 2025 Филип Рачунек, всички права запазени
Нагоре