Mám otázku ohledně počítání volných pozic při startu turnaje: Jestli dobře chápu, tak je úplně jedno, kolik her se mi při tom startu rozehraje. Záleží jenom na tom pravidlu 10 pozic na turnaj s dvěma hrami a 5 pozic na turnaj s jednou hrou. Protože teď jsem byl smazanej z turnaje, kde bylo maximum 4 hráči, takže by mi to rozjelo 6 her, ale přitom jsem měl volných 9 pozic.
Milioi: Ano, chápeš to naprosto správně...taky jsem se na to už před časem informoval! Logicky to funguje i opačně...tzn. máš 10 volnýc pozic a rozehraje se ti 14 nových her (v turnaji každý s každým dvě hry, sekce pro 8)...
(скрий) Ако чакате да направите ход, чукнете на "промени" в съседство с "опресняване" на главната страница, после нагласете на 30 секунди за да видите по-скоро кога сте на ход. (Servant) (покажи всички подсказки)