Přihlašovací jméno: Heslo:
Registrace nového uživatele
Moderátor: Fencer 
 BrainKing.cz

Klub pro všechny, kteří se zajímají o BrainKing samotný, jeho strukturu, vlastnosti a budoucnost.




Počet zpráv na stránce:
Seznam diskusních klubů
Není vám dovoleno psát zprávy do tohoto klubu. Minimální úroveň členství vyžadovaná pro psaní v tomto klubu je Brain jezdec.
Mód: Každý může psát
Hledat v příspěvcích:  

6. prosince 2003, 00:22:10
ocnibulva 
No, ono asi jde udelat rosadu i u normalnich sachu kdyz uz kral byl v sachu.

6. prosince 2003, 11:26:00
akes 
Subjekt: Re: rošáda
Nevím hak tady, ale oficální pravidla říkají, že rošádu nelze provést jesltiže je král nebo jeho cesta při tahu napadena soupeřem.:-))

8. prosince 2003, 08:15:14
Bruce 
Subjekt: Re:
v normálním šachu nelze dělat rošádu, pokud je král v šachu, ale v pravidlech Vymřelých šachů je to jinak, moje chyba, jsem si to pořádně nepřečetl :)

Datum a čas
Přátelé on-line
Oblíbené kluby
Společenstva
Tip dne
Copyright © 2002 - 2025 Filip Rachůnek, všechna práva vyhrazena.
Zpět na vrchol