Dovoluji si upozornit na kratky dodatek k pravidlum backgammonu i jeho variant:
Je-li to možné, musí se použít obě kostky. Znamená to, že některé figurky se v určitých pozicích mohou stát nepohyblivými, protože jejich přemístění by vytvořilo situaci, v níž by nebylo možné použít druhou kostku.
V případě, že lze použít pouze jednu z kostek, je nutné vybrat tu s vyšším číslem.
Toto patri ke spravnym a oficialnim pravidlum a protoze jsem prave opravil chybu, ktera uvedene detaily nekontrolovala, melo by vsechno snad uz fungovat spravne.
(gem) Du kan sende beskeder til dine venner med kun et klik ved at tilføje dem til din venne-liste og derefter klike på den lille konvolut ved siden af deres navn. (pauloaguia) (vis alle tips)