Fencer: Prosim ta v pravidlach Atomoveho sachu sa nepise ze hrac sa nemusi branit sachovaniu inou figurkou, alebo je tam chyba. Pri mojej hre zo Silent Bomber som mu dal sach strelcom, on sa neuhol ale damou ma vyhodil do luftu. Nie toho strelca, pricom zostal stale v sachu aj ked sa hra skoncila. (ID hry 24809) Prosim o vysvetlenie. Dakujem. (pisal som to najskor do atom klubu, ale tam zrejme nechodis.)
(hide) Want to play more games but you're having trouble decide which game to start? Enter a tournament with random games. (pauloaguia) (show all tips)