Nombre de Usuario: Contraseña:
Registro de un Nuevo Usuario
Moderador:  Fencer 
 Nové vlastnosti

Postrádáte něco na BrainKing.com a rádi byste to tu viděli? Napište svoji žádost do tohoto klubu!


Lista de boletines
Modo: Todo el mundo puede escribir
Buscar entre los mensajes:  

2. Septiembre 2004, 10:11:32
Bruce 
:))) no jsem se tě před chvíli ptal, jestli při skoku na poslední řadu mohu pokud tam je soupeřův kámen ho skočit dozadu a ty jsi psal, že jen vodorovně (tak to máš i v pravidlech), tak tam napiš že pohyb dozadu je možný jen v případě (a teï mohu jen polemizovat jak to máš naprogramované), že skáčeš soupeřův kámen (protože v tuto chvíli nevím jestli to platí obecně - patrně ano - či jen při skoku na poslední řadu) ....

Fecha y hora
Amigos conectados
Foros favoritos
Comunidades
Consejo del día
Copyright © 2002 - 2025 Filip Rachunek, todos los derechos reservados.
Volver a arriba