Postrádáte něco na BrainKing.com a rádi byste to tu viděli? Napište svoji žádost do tohoto klubu!
Lista de boletines
No tienes autorización para escribir mensajes en este boletín. Para escribir mensajes en este boletín se require un nivel mínimo de membresía de Brain Caballo.
1. Muzu si postavit krale? Podle toho, jak je posane v pravidlech, tak muzu, kdyz mam pescena predposledni rade a padne mi sestka.
2. Kdyz mam na sachovnici dva krále a soupeř mi jednoho sebere, tak prohraju? Podle mne ano, protože ukolem je sebrat souperi krale (nehovori se o tom, ze vsechny)
Pedro Martínez: praveze v pravidlech je veta "Pokud je hod kostkou 1, pěšec může být povýšen na jakoukoli figurku." a teprve po te je uvedeno, ze plati ostatni pravidla z normalnich sachu. Z toho mi vyplývá, že muze byt promenen i na krale. Mozna by to chtelo revidovat pravidla.
(ocultar) ¡Juega una partida en tiempo real contra un adversario conectado! Tan sólo debeís seleccionar por defecto la acción "Mover y permanecer aquí" y ¡recargar la página con la tecla F5! (TeamBundy) (mostrar todos los consejos)