Nom d'utilisateur: Mot de passe:
Enregistrement d'un nouveau membre
Modérateur: Fencer 
 BrainKing.cz

Klub pro všechny, kteří se zajímají o BrainKing samotný, jeho strukturu, vlastnosti a budoucnost.




Liste des forums de discussions
Mode: Tout le monde peut poster
Recherche dans les messages:  

5. Décembre 2003, 20:31:57
Bruce 
Sujet: neošetřená chyba ?
Fencer, jukni se na hru id=216183 ! Nejde mi o výsledek, to jsem stejně již prohrál, ale bílý (já)hrál 9. Jxc7+ a černý si klidně zahrál velkou rošádu, přestože byl jeho král v šachu ??? Měl jsem za to, že když je král v šachu, rošádu nesmí provést ..... ale nejsem si tímto pravidlem teda jist :) jukni se na to ....

Date et heure
Amis en ligne
Forums favoris
Associations
Astuce du jour
Copyright © 2002 - 2025 Filip Rachunek, tous droits réservés
Retour en haut