Логин: Пароль:
Регистрация нового пользователя
Модератор: Fencer 
 BrainKing.cz

Klub pro všechny, kteří se zajímají o BrainKing samotný, jeho strukturu, vlastnosti a budoucnost.




Сообщений на страницу:
Список форумов
Вам не разрешено писать сообщения на этом форуме. Минимальный статус, требуемый для того, чтобы писать на этом форуме - Мозговой Конь.
Режим: Каждый может объявить
Поиск в сообщениях:  

<< <   212 213 214 215 216 217 218 219 220 221   > >>
31. Марта 2003, 03:47:07
erkona 
v dame je tusim pravidlo ze neumozni.li souper tah tak je remiza a zde je nastaveno na vyhru druhe strany je to tak v poradku?

29. Марта 2003, 10:59:21
Fencer 
Jo, az ma to obcasne zatuhnuti, ale to se taky casem spravi, az budeme mit dva servery misto jednoho ;-)

28. Марта 2003, 13:17:52
Skalpone 
Fencer: Co uz, zda sa ze to mas cele celkom pekne vychytane, len tak dalej:-).

28. Марта 2003, 13:17:06
Skalpone 
Fencer: Uz to ide. Diky, bola to moja chyba lebo som si myslel ze zobrazovana je posledna partia v poradi a skusal som kliknut na prvu a pritom to bola prave ta zobrazena:-)

28. Марта 2003, 13:09:55
Fencer 
Skalpone: Partie, ktere jsou soucasti zapasu maji bud nahore [ukonceny zapas] nebo dole [neukonceny] tabulku predchozich her a kliknutim na jejich poradove cislo dostanes prislusnou hru.
erkona: Pozdeji, jsem pretizen.

28. Марта 2003, 13:09:10
blizz 
Субъект: Skalpone
Hore nad hracim polom mas tabulku s vysledkami predchadzajucich partii, pri nich je cislo na ktore sa da kliknut a ukaze sa ti ta hra.

28. Марта 2003, 13:03:27
Skalpone 
Fencer: Mam otazku. Pozeral som si dokoncene partie, ale pokial islo o zapas na viac vyhier mohol som si pozriet len tu poslednu, resp. neviem ako si pozriet aj tie predosle, ak sa to da.

27. Марта 2003, 20:29:01
erkona 
prosim udelejte neco s tou damou tak jak to je nastaveno tak se to neda dohrat vis moje partie s num1fire ja jezdim po spojnici a on nemuze nic a remiz taky ne jsem z n?ho ne??asnej

19. Марта 2003, 14:35:12
Skalpone 
Max: no jasne...dik:-)))

19. Марта 2003, 14:33:50
Maxxina 
Skalpone : treba proto ze kdybys jim hnul , dostanes sach :))

19. Марта 2003, 14:27:38
Skalpone 
Fencer: v hre Goticke sachy proti Schaakhamsterovi mi nejde urobit tah Kancelarom do L. Preco?

18. Марта 2003, 08:13:51
Fencer 
Jagr: Jednou se k tomu snad dostanu. Kazdopadne, situace tri damy proti jedne se da vyhrat za vsech okolnosti. Je to matematicky dokazano.

18. Марта 2003, 03:08:21
JAGR 
Субъект: FENCER
Mam ten samy problem jako ERCON a musim s nim souhlasit. Hraji zapas se Zetesem v turnaji "HARLEYS BIG ONE". Mam dve damy a jednoho pesce.Moje prvni dama je na B8, druha na G1 a pesec na E3. Jeho cerna dama je na G7, podstrcim mu moji damu z B8 na E5, mel by mi preskocit damu na E5 a pesce na E3 a ja bych mu mel dobrat jeho damu. Bohuzel preskocil mi jen damu, a tim je tedy jasna remiza.
Precetl jsem si pozorne pravidla nejdrive u damy a pote u americke damy a potrdilo se mi, to co jsme si mysleli. Je to tam jasne napsane. Pokud ma hrac moznost zajmout figurku, musi. Pokud v jednou tahu ma moznost zajmout figurek vice najednou, taktez musi. Kdybych mel jeste jednoho pesce napr. na C3, pochopil bych moznost vyberu, ale presto by pesce na C3 skocit MUSEL kdyz nechce skocit pesce na E3.Jeste jednou- pokud se dama pohybuje na polich A1 a H8, tak i kdybych mel "deset" dam,tak to vzdy skonci remizou. Prosim Te zaroven o upraveni rozehranych her.Dekuji Jagr

15. Марта 2003, 12:55:55
Luke 
Gratuluju k zleseni rychlosti serveru.

13. Марта 2003, 16:45:10
erkona 
Jinak zdravím a moc pěkně uděláno je to radost hrát

13. Марта 2003, 08:24:15
Fencer 
Ja vim, ale zatim jsem nemel cas se timto pravidlem zabyvat. Navic neni zcela zrejme, ve kterych variantach damy se ma uplatnovat.

13. Марта 2003, 01:13:02
erkona 
jo ale maš-li možnost skočit 2x tak by to mělo být a ne jen jednou a víckrátjen když se Ti chce

12. Марта 2003, 08:27:23
Fencer 
Ne, to tam opravdu neni. Pokud v dane pozici muzes skakat, tak samozrejme musis, ale v pripade vice moznosti si muzes vybrat libovolnou z nich.

12. Марта 2003, 01:12:23
erkona 
ale tady to nebylo podivej se na to http://brainking.com/game/ShowGame?g=45754&i=74

11. Марта 2003, 18:21:17
Mikumon 
Mám za to, že erkona má na mysli pravidlo: může-li dáma (i figura) skočit v jednom tahu přes více kamenů, pak přes všechny tyto kameny skočit musí. Ale mám pocit, že to v algoritmu je. Alespoň v americké dáme určitě.

11. Марта 2003, 17:01:03
erkona 
pak by vlastně nebylo ani možné že když jsi na A1 a na H8 a jezdis jen mezi temito body tak by musela byt vzdy remiza hravali jsme vzdy že nastrčíš figurku tak maš-li dost figurek aby jsi protihráče donutil doskakat až tam kde ho potřebuješ mít myslím ,že bych to i někde našel jsem ale nyní na měsíc mimo republiku snad později

11. Марта 2003, 16:09:35
Fencer 
Nic o konecne fazi neni v algoritmu implementovano. Navic takove pravidlo ani neznam. Jak presne zni?

11. Марта 2003, 15:00:23
erkona 
Jen takový dotaz u damy není nastaveno to, že protihrač musí přeskočit i vice figurek dámou v konečné fázi zápasu. Děkuji např.teï mám takovou partii s numlifire

10. Марта 2003, 14:30:19
Fencer 
No jo, ja jsem to zapomnel prelozit do cestiny ;-) Udelam to dnes vecer.

10. Марта 2003, 14:26:16
Fencer 
blizz: KOuknu na to.

10. Марта 2003, 14:12:13
blizz 
Субъект: Fencer
Zrejme mas nejaku chybicku pri Janusovych sachoch. Aj ked mam nastavenu cestinu, natiahli sa mi anglicke pravidla.

4. Марта 2003, 14:38:57
whikki 
Субъект: Tip dne
Jde nejak zobrazit vsechny tipy dne pohromade? Dival sem se do napovedy i do FAQ, ale nevidel sem to tam...

3. Марта 2003, 14:54:00
whikki 
Субъект: Re:
Tak alespon na vikend si s White nekam vyrazte, ja sem si udelal po pul roce dovolenou tento vikend na horach a bylo to super, vrele doporucuju, dokonce to ma asi i pozitivni dopad na pokracovani mych her tady na BrainKing :))
turnaj uz ale asi nezachranim :((

3. Марта 2003, 14:48:23
Fencer 
Ano, ano, mam to v planu. Ale nemuzu rict, kdy se k tomu dostanu. Od rijna 2002, co jsem spustil BrainKing, jsem nemel dovolenou ;-)

3. Марта 2003, 14:45:37
whikki 
Субъект: poznamky u rozehranych her
Znovu (viz i Skalpone 23.1.03) bych se primlouval za to, aby sly ke hram si psat poznamky (viditelne jen pro mne) i kdyz uz jsem tah provedl a cekam na tah souperuv. Zrovinka ted bych to potreboval, mam strach, ze nez souper provede tah, tak zapomenu co sem na neho ted vymyslel :)

No a k uplne dokonalosti :) - jestli by do textu poznamky (resp. do poznamky pro me i do vzkazu pro soupere) automaticky na zacatek prihodilo v zavorce cislo tahu, pri kterem se poznamka napsala, bylo by to super :))
(prihodit natvrdo primo na zacatek do textu, aby se nemusel delat dalsi sloupecek v databazove tabulce)

2. Марта 2003, 20:21:16
DJ koumes 
Субъект: Re: DOTAZ
Děkuji ti. :)

2. Марта 2003, 19:24:25
Maxxina 
Субъект: Re: DOTAZ
Jsi v urcite skupine , a prihlasit se do dalsiho turnaje ti pujde , az se odehraji vsechny zapasy v tve skupine :)

2. Марта 2003, 18:25:32
DJ koumes 
Субъект: DOTAZ
Lidičky mám dotaz: když jsem byl na turnaji a vypadl jsem z hlavních skupin, kdy se moho znovu přihlásit do jineho turnaje?

1. Марта 2003, 14:12:21
dexter 
Субъект: Re: Dexter
Je fakt,že měli BKR tak okolo 1300.Takže jsem ani nemohl čekat tolik do plusu co? Ale to je fuk.

1. Марта 2003, 14:07:54
Maxxina 
Субъект: Dexter
Zavysi na tom o kolik mel nizsi bkr . Kolik mas ty odehratych zapasu v te hre ktere jste hrali - pokud mas odehrano mnoho her a rozdil bkr je velky . Tak to IMHO mozne je

1. Марта 2003, 14:03:52
dexter 
Je možné,že po vyhrané hře nad hráčem s nižším BKR se mi BKR nezvýší???

28. Февраля 2003, 15:09:40
Fencer 
Vzdy se pocita aktualni BKR.

28. Февраля 2003, 15:03:23
Mustafa Kemal 
Субъект: Re: Mustafa
za tebe bylo 15 bodu. pekna bida za tu praci co s tebou byla.

28. Февраля 2003, 14:33:33
Huhu 
Субъект: Mustafa
Co mustafo dostal si malo. Inak bere sa BKR pri skonceni hry.

28. Февраля 2003, 14:29:38
Mustafa Kemal 
Fencer:
Mám dotaz ohledně BKR.Jaká BKR se započítávají.Ty které mají hráči v momentě kdy partii skončí nebo ty které mají když partii odstartují?

27. Февраля 2003, 19:07:07
erkona 
Субъект: Re:
Dík jsem to ale slepoň ani jsem si nevšiml jsem u dcery a má tu tak starej monitor ještě jednou díky

27. Февраля 2003, 10:56:38
whikki 
Субъект: Re: erkona
Pokud se ti stránky zobrazují v angličtině, můžeš si je přepnout do češtiny - v pravém sloupci předposlední položka "Language: English" - klikni na "change" a skoro dole ve zvýrazněném rámečku je "Language:" a rozbalovací seznam - vyber czech a klikni dole na tlačítko "Save and finish".

(pokud byl problém s angličtinou v něčem jiném, tak sorry :) )

27. Февраля 2003, 08:26:42
Fencer 
erkona: Podle pravidel musis preskocit vsechny figurky, ktere v danem tahu muzes. Takze b4-d6-f8. Pak to pujde potvrdit. Pokud figurka sama nekam skoci, znamena to, ze je to jediny tah, ktery muzes provest.

27. Февраля 2003, 03:04:05
erkona 
hraju dámu a najednou figurka skočí kám má ale tím to vše končí a nejde potvrdit a ještě ke všemu neumím anglicky

25. Февраля 2003, 23:02:51
erkona 
nejde mi potvrdit tah co mám dělat

25. Февраля 2003, 08:23:46
Fencer 
Субъект: Re: BKR a zapasy na vice kol
Zapas se pocita jako jedna partie. Viz FAQ.

25. Февраля 2003, 01:44:13
whikki 
Субъект: BKR a zapasy na vice kol
Pocitaji se do zobrazeni BKR zapasy jako jedna partie, nebo vsechny odehrane? Tedy kdyz se mi BKR jeste neukazuje, protoze jsem jeste neodehral potrebny pocet partii, zapas mi pribude jako jedna nebo jako vice odehranych partii (dle skutecneho poctu v ramci zapasu)?

19. Февраля 2003, 15:54:09
JAGR 
Субъект: Fencer:
Dekujeme za opravu.

19. Февраля 2003, 08:14:47
Fencer 
Jagr: Ano, uz jsem tento bug objevil. Dnes by to melo byt v poradku a pak muzu ten problematicky tah smazat.

18. Февраля 2003, 23:29:32
JAGR 
Субъект: Fencer
Mame problem ve hre DAMA:JAGR-TRICON.Memu souperi zmizela figurka, aniz bych mu ji preskocil.Muzes nam poradit co stim?

<< <   212 213 214 215 216 217 218 219 220 221   > >>
Дата и время
Друзья в сети
Любимые форумы
Клубы
Советы
Копирайт © 2002 - 2025 Филип Рахунек, все права зарезервированы.
Наверх