Hry
Hlavná stránka
Nová hra
Výzvy na hru
(
314
)
Turnaje
Turnaje družstiev
Schody
Rybníky
Pokerové stoly
Pravidlá hier
Editory hier
Profil
Platené členstvo
Môj profil
Fotoalba
Odkazovač
Zprávy
Priatelia
Nepriatelia
Nastavenie
Štatistika
Čo je nové
Víťazi
Rebríčky
Zoznam hráčov
Spoločenstvá
Kto je on-line
On-line súperi
Diskusné kluby
Ankety
Chat room
Štatistika
Úspěchy
Informácie
Mozgy
Jazyky
Rozhovory
Podporte nás
Nápoveda
FAQ
Kontakt
Odkazy
Odhlásiť
Prihlasovacie meno:
Heslo:
Registrácia nového užívateľa
Moderátor:
SueQ
,
coan.net
Backgammon
Backgammon and variants.
Backgammon Links
Zoznam diskusných klubov
Mód:
Každý môže písať
Hľadať v príspevkoch:
Zobraziť najstaršie správy ako prvé
17. februára 2006, 17:05:23
Hrqls
zobraziť príspevky tohoto užívateľa
|
odkaz
Subjekt:
Re: double hit in opponents home table
Zmenené užívateľom
Hrqls
(17. februára 2006, 17:16:25)
grenv
: *nod* *blush* :)
suppose my opponent rolls 1+5 on the first roll and moves 13-8,24-23
i then roll 4+5, is it wise to send the pieces from 23 and 24 to the bar but leaving 2 singles in my home ?
or like
in this example
, where i did send both pieces to the bar (my other option was 16-19,1-3 ?)
i remember it going well for me, but also going pretty bad :)
Dátum a čas
11. februára 2025, 11:10:14 (
zmeniť
)
Priatelia on-line
žiadny
Obľúbené kluby
žiadny
Spoločenstvá
žiadne
Tip dňa
(
skryť
)
Ak čakáte, až budete na ťahu, môžete kliknúť na “zmenit” pri riadku “refresh” na hlavnej stránke, nastaviť túto hodnotu na 30 sekúnd a stav vašich hier sa bude obnovovať rýchlejšie. (
Servant
)
(
zobraziť všetky tipy
)
Copyright © 2002 - 2025 Filip Rachůnek, všetky práva vyhradené.
Späť na vrchol