Bruker navn: Passord:
Registrering av ny bruker
Moderator: Fencer 
 BrainKing.cz

Klub pro všechny, kteří se zajímají o BrainKing samotný, jeho strukturu, vlastnosti a budoucnost.




Meldinger pr side:
Liste over diskusjonsforum
Du kan ikke skrive meldinger i dette forumet. For å kunne skrive her må ha et Brain Knight medlemskap eller høyere.
Modus: Alle kan skrive
Søk i meldingene:  

14. mai 2006, 12:04:09
Krecik 
Mám dotaz k GO. Když pasujua soupeř pak taky, označim mrtvé kameny a soupeř mi to enveme, to může odmítat donekončna?

14. mai 2006, 16:08:44
Fencer 
Emne: Re:
Krecik: Ano. Pokud se souperi nedohodnou, je to problem, ktery lze ovsem vyresit pokracovanim ve hre, dokud je mozno pokladat kameny.

14. mai 2006, 19:58:55
Krecik 
Emne: Re:
Fencer: o mi ale připadá dost nedomyšlené. Zaved bych něco jako, že soupeř nemůže odmítnout třikrát posebě aniž by položil někam kamen, nebo tak něco.

14. mai 2006, 20:12:23
Fencer 
Emne: Re:
Krecik: Ani tim nezajistis spravny vypocet skore na konci. Stari Cinane nam to pekne zavarili, taky mohli vytvorit jednodussi pravidla.

Dato og tid
Innloggede venner
Favorittforum
Laug
Dagens tips
Copyright © 2002 - 2025 Filip Rachunek, all rights reserved.
Tilbake til toppen