Fencer: Prosim ta v pravidlach Atomoveho sachu sa nepise ze hrac sa nemusi branit sachovaniu inou figurkou, alebo je tam chyba. Pri mojej hre zo Silent Bomber som mu dal sach strelcom, on sa neuhol ale damou ma vyhodil do luftu. Nie toho strelca, pricom zostal stale v sachu aj ked sa hra skoncila. (ID hry 24809) Prosim o vysvetlenie. Dakujem. (pisal som to najskor do atom klubu, ale tam zrejme nechodis.)
(убрать) Если Вы нажмёте на ник и затем щелкнете на Законченные игры, то Вы увидите список игр, которые были закончены. Нажав на название игры, получите резюме всех этих игр, затем нажать на название игры снова, и Вы будете иметь игру, чтобы рассмотреть и проанализировать её. (Servant) (Показывать все подсказки)