Логин: Пароль:
Регистрация нового пользователя
Модератор: Gror 
 Backgammon

Backgammon a varianty.


Список форумов
Режим: Каждый может объявить
Поиск в сообщениях:  

5. Октября 2005, 14:49:02
Fencer 
Субъект: Doplneni pravidel
Dovoluji si upozornit na kratky dodatek k pravidlum backgammonu i jeho variant:
  • Je-li to možné, musí se použít obě kostky. Znamená to, že některé figurky se v určitých pozicích mohou stát nepohyblivými, protože jejich přemístění by vytvořilo situaci, v níž by nebylo možné použít druhou kostku.
  • V případě, že lze použít pouze jednu z kostek, je nutné vybrat tu s vyšším číslem.

Toto patri ke spravnym a oficialnim pravidlum a protoze jsem prave opravil chybu, ktera uvedene detaily nekontrolovala, melo by vsechno snad uz fungovat spravne.

Дата и время
Друзья в сети
Любимые форумы
Клубы
Советы
Копирайт © 2002 - 2025 Филип Рахунек, все права зарезервированы.
Наверх