Spelersnaam: Wachtwoord:
Registratie voor nieuwe spelers
Toezichthouder: SueQ , coan.net 
 Backgammon

Backgammon and variants.

Backgammon Links


Berichten per pagina:
Forumlijst
U hebt geen toestemming om berichten op dit forum achter te laten. Het minimaal vereiste lidmaatschap om berichten op dit forum achter te mogen laten is Brain Pion.
Modus: Iedereen kan berichten achterlaten
Zoek in berichten:  

26. februari 2008, 02:28:11
Sylfest Strutle 
Onderwerp: Fevga
From the rules at bkgm.com: "You are not allowed to block all six points in your starting table."

Does this apply in the middle of a move?
If I for instance occupy all the points in the starting quadrant except the 19-point and have a bunch of extra checkers on the 24 point, then roll 55. Am I allowed to move 24-14, 24-14, even though the moved checkers will temporarily complete the prime on their way?

26. februari 2008, 09:13:35
Fencer 
Onderwerp: Re: Fevga
fakar10: Yes, it does.

Datum en tijd
Aanwezige vrienden
Favoriete Forums
Genootschappen
Tip van de dag
Copyright © 2002 - 2025 Filip Rachunek, alle rechten voorbehouden.
Terug naar boven